Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Franse keuken
  4. Amuse van kalkoenfilet met mango en portsaus

Amuse van kalkoenfilet met mango en portsaus

Door: marianneoud

  • Frans
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 18-11-2006

Ingrediënten



Een prachtige amuses, geserveerd in een leuk klein pannetje, bakje of op lepel.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

  • Bestrooi de kalkoenfilet met peper en zout en bak in 1 el olie rondom bruin. Gaar de filet vervolgens 15 minuten in een oven rond 180 graden.
  • Kook e fond en port in tot 1 dl
  • Schil de mango en snij er met een kaasschaaf dunne plakjes van. Snij de plakjes in dunne reepjes.
  • Bak de mango ongeveer 2 minuten in 1 el olie met de gembersiroop.
  • Roer de boter met een garde door de portsaus. Breng op smaak met peper en zout en laat niet meer koken.
  • Snij de kalkoenfilet in dunne plakken. Verdeel de gebakken mango over ca 12 bordjes/pannetjes, leg een paar plakjes kalkoen erop en schep de saus eromheen.

Bron

Atlas



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top