Tagliatelle met groene groentensaus

  • Vegetarisch, Vegetarisch
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 14-11-2006

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 struikje broccoli, in roosjes;
50 g sperziebonen, in stukjes;
3 stengels bleekselderij, in plakjes;
1 prei, in ringen;
100 g champignons, in plakjes;
1 ui, gesnipperd;
25 g margarine;
25 g bloem;
1,25 dl groentenbouillon (1,25 dl water met klein theelepeltje bouillonpoeder);
1,25 dl slagroom;
1/2 theelepel gedroogde basilicum;
200 g tagliatelle;
olie;
peper en zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Kook in een pan met water broccoli, sperziebonen, bleekselderij en prei circa 10 minuten.
2. Fruit ui in margarine en bak champignons even mee.
3. Roer de bloem erdoor en bak dit even.
4. Voeg geleidelijk bouillon en slagroom toe.
5. Breng de saus om smaak met basilicum, peper en zout en laat hem onder af en toe roeren circa 10 minuten doorkoken.
6. Roer de uitgelekte groenten erdoor.
7. Kook de tagliatelle met zout en olie.
8. Pasta afgieten en over borden verdelen.
9. Groentensaus erover scheppen.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten