Lasagne met spinazie

  • Vegetarisch, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 14-11-2006

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
450 gram diepvries spinazie in deelblokjes;
250 gram ricottakaas;
4 eetlepels groen pesto;
peper, zout;
425 gram Grand Italia Napoletana met basilicumsaus;
voorgekookte lasagnevellen;
100 gram geraspte oude kaas
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 667,87 kcal
Koolhydraten 75,73 g
Eiwitten 30,02 g
Vetten 25,61 g

Bereidingswijze

1. Spinazie ontdooien en vocht er iets uitdrukken in zeef (of allesbinder toevoegen).
2. In kom spinazie, ricotta en pesto goed mengen en op smaak brengen met peper en zout.
3. 3 eetlepels saus verdelen over bodem ovenschaal.
4. Afdekken met lasagnevellen en daarover 1/3 spinaziemengsel.
5. Nogmaals lasage, 3 eetlepels saus, 1/3 spinazie, lasagne, saus, spinazie en eindig met lasagne.
6. Afdekken met restant saus en bestrooien met kaas.
7. In voorverwarmde oven van 175 graden in circa 35 minuten gaar bakken

Laatste reacties

ankie43 avatar
ankie43 08-05-2009

Hoi, we hebben het gister gegeten en vonden het heel lekker.Het is net cannelonie,maar dan in het makkelijk. groet van Ankie

goteborg avatar
goteborg 07-10-2008

Hoi, heb het van de week geprobeerd en wil even laten weten dat we het heerlijk vonden. Zelfs de kinderen hebben gesmuld. Ik ga het zeker nog eens maken. Bedankt!

alidada avatar
alidada 11-02-2007

Hallo, Ik heb helemaal vergeten je te vertellen hoe het smaakte. Bij deze wil ik je dus vertellen dat het uitstekend smaakte. Groetjes van Louise

alidada avatar
alidada 26-01-2007

Zo dit komt goed uit. Ik neem het gelijk mee naar mijn pagina. Vanavond krijg ik twee kleindochters te logeren waarvan er 1 vegetari?r is. Ik maak dit dus morgen. Laat het je weten hoe het smaakte. Groetjes van Louise

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten