1. Home
  2. Recepten
  3. Bakken
  4. Zelfrijzend bakmeel
  5. Eetlepeltaart

Eetlepeltaart

  • Kinderkeuken, Banket
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 13-11-2006

Ingrediënten 6 personen


Blikje ananas of 2 stevige appels, boter suiker eieren, zelfrijzend bakmeel, olie, melk, zout


Verder heb je nodig


Taartvorm 22 cm


Eetlepeltaart
Eetlepeltaart

Eigen foto
.In veel franse gezinnen populair, lekker en snel klaar. Leuk om met kinderen te maken.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Oven voorverwarmen op 200°C. Taartvorm invetten met boter en beleggen met goed uitgelekte ananasschijven (uit blik) of appelschijfjes.

Bereidingswijze

Meng: 5 EETLEPELS zelfrijzend bakmeel, 4 EETLEPELS suiker, 3 EETLEPELS melk, 2 EETLEPELS (zonnebloem)olie, 1 ei en een snufje zout en giet dit mengsel over het fruit. 15 min bakken middenin de oven.
Intussen 5 EETLEPELS gesmolten boter, 4 EETLEPELS suiker en 1 ei mengen. De taart uit de oven halen ,het botermengsel erover schenken en de taart opnieuw 15 min laten bakken.

Dit recept is te vinden in:

Serveertip

Kan lauw of koud gegeten worden.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ecureuil


Reacties (29)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ecureuil
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top