Minestronesoep

  • Soep
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 10-11-2006

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
500 g panklare broccoli
1 el olijfolie traditioneel (C1000)
1 ui, in dunne partjes
250 g champignons, in plakjes
1 blik tomatenblokjes à 400 g
1 1/4 l tuinkruidenbouillon
125 g hamreepjes
1 el rode pesto (Grand’Italia)
1 pot witte bonen in tomatensaus à 680 g
1/2 bakje verse Italiaanse kruiden
peper, zout
75 g Formaggio da Pasta (Grozette)
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verdeel de broccoli in kleine roosjes.
Verhit de olie in een ruime soeppan en fruit de ui al omscheppend in 3 min. glazig.
Voeg de broccoli, de champignons, de tomaten­blokjes en de bouillon toe en breng alles aan de kook. Kook de groenten in ± 5 min. beetgaar.
Schep de pesto, de ham, de witte bonen, de kruiden en peper en zout naar smaak door de soep en kook hem nog 5 min. door.
Schep de soep in kommen en strooi de kaas erover.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten