Italiaanse aardappelroerbak met kruidige gehaktballetjes

  • Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 10-11-2006

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 pak Aardappelroerbak Idee Toscaans
450 g rundergehakt
3 el olijfolie traditioneel (C1000)
450 g voorgekookte krieltjes (koelvers)
2 rode uien, in partjes
1 bak bloemkool-broccoli-peen à 400 g (C1000)
250 g cherrytomaatjes, in vieren
2 el verse basilicum, fijngesneden
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Meng de roerbakmix (zakje 1) uit de verpakking met 1 dl koud water.
Meng de vleeskruiden (zakje 2) uit de verpakking door het gehakt en vorm er kleine balletjes van.
Verhit de olie in een wok en bak de balletjes al omscheppend bruin. Schep de aardappeltjes erdoor en bak ze al omscheppend bruin.
Voeg de ui en het bloemkoolmengsel toe en roerbak alles 5 min.
Schep de gewelde kruidenmix erdoor en bak alles in ± 5 min. beetgaar. Roer de tomaatjes erdoor en garneer met de basilicum.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten