Tagliatelle met romige paddenstoelensaus

  • Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 10-11-2006

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
350 g tagliatelle (C1000)
zout
1 pakje verse roomkaas met tuinkruiden à 80 g (Boursin)
2 bakjes paddenstoelen wildmix à 200 g
3 el olijfolie traditioneel (C1000)
1 zakje ui à 175 g, gesnipperd (C1000)
1 dl tuinkruidenbouillon (van tabletten)
peper
3 el basilicum, in reepjes
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Kook de tagliatelle in ruim water met zout beetgaar.
Snijd de paddenstoelen in plakjes en stukjes.
Verhit de olie en fruit de ui met de knoflook al omscheppend in ± 3 min. glazig.
Bak de paddenstoelen 5 min. mee en voeg de verkruimelde kaas en de bouillon toe.
Laat de kaas al omscheppend smelten. Breng de saus op smaak met peper en zout.
Schep de saus door de afgegoten pasta en bestrooi met de basilicum.

Laatste reacties

jeirdolleke avatar
jeirdolleke 18-02-2007

Hallo Bettie, dit neem ik mee. Groetjes, Tilly

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten