1. Home
  2. Recepten
  3. Pilav met perziken

Pilav met perziken

  •  ,
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 09-11-2006

Ingrediënten 4 personen


500 gram lams- of kalfsvlees in blokjes, 1 rode paprika, 1 grote ui, 1 literblik halve perziken, 1 groot blikje tomatenpuree, 1 flinke theelepel sambal, ketjap manis naar smaak, een scheutje sherry, peper en zout.


Verder heb je nodig


Flinke braadpan, spatel, sudderplaatje


Een heerlijk gerecht dat we aten bij een vriendin en doodsimpel. Ik maak het geregeld en het is altijd een succes

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Paprika in stukjes( niet te klein) snijden, ui idem, perziken in blokjes snijden, sap bewaren.

Bereidingswijze

Bak het vlees in wat olie snel lichtbruin, doe dan de uien en de paprika erbij en laat even sudderen. Doe dan het perziksap, tomatenpuree, sambal, ketjap naar smaak en zout en peper bij. Maak af met een scheutje sherry. Laat een half uurtje sudderen op het plaatje en doe dan de perziken erbij.

Serveertip

Serveren met lekker basmati- of pandanrijst.

Bron

Vriendin



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van berdina


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van berdina
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top