Heerlijk borrelhapje of als amuse. Bij kookschool Keizer Culinair, kregen we dit te maken.
Verwarm de oven op 180 graden celsius.
Snijd de brie en boter in kleine blokjes en laat deze zacht worden op kamer temperatuur.
Snijd het brood in plakjes van 1 cm dik en besmeer ze licht met olijfolie.
Was en droog de tijm en ris de blaadjes van het takje.
Doe de tijm, samen met de brie, boter en zongedroogde tomaten in een kom en pureer dit met een staafmixer.
Besmeer het brood hier dik mee. Bestrooi het met pijnboompitten en peper.
Bak de broodjes af in 12 minuten en serveer het warm.
Marja1411 29-12-2020
Op zoek naar hapjes voor oudejaarsavond, is deze zeer welkom! Klinkt heel lekker ....en makkelijk
AnitaHeiblom 17-11-2012
Erg lekker!
rmdelvoie 28-12-2009
Een leuk hapje met lekkere ingredienten. Neem ik mee, bedankt ... Margrit
Christa_Beldman 03-03-2007
Klinkt goed, neem ik mee
gr
Christa
sharktales 01-01-2007
Neem je recept mee, lijkt me erg lekker.
Groeten
Ria