1. Home
  2. Recepten
  3. mandarijnen-speculaastaart

mandarijnen-speculaastaart

  •  , Banket
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 05-11-2006

Ingrediënten


200 g speculaas
25 g boter gesmolten
2 blikjes mandarijntjes
10 blaadjes gelatine
500 g vanillekwark
250 ml slagroom



Een makkelijke koelkast taart die eenvoudig weg niet kan mislukken!!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

In de keuken machine koekjes fijn malen boter smelten en de koekkruim hier door roeren dan dit in de spring vorm uitstrijken en goed aan drukken 10 minuten in koelkast hard laten worden. week gelatine ca 10 min in koud water.

Bereidingswijze

Sap van 1 blik je mandarijntjes op vangen in een pannetje doenverwarm dit en voeg van het vuur af de gelatine toe. laat het mengsel in een bak koud water tot het lobbig wordt. roer de gelatine mengsel dan door de kwark en kop de room stijf. spatel de room door de kwark schep dan de mandarijn partjes er door. schep dit alles in een vorm en laat dit in de koelkast 4 uur stevig worden.

Serveertip

Versieren met toefjes slagroom en schuddebuikjes



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van greetje5


Reacties (4)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van greetje5
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top