Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Oostenrijkse keuken
  4. Goulashsoep
  5. Oostenrijkse goulashsoep

Oostenrijkse goulashsoep

Door: will_s

  • Oostenrijks, Soep
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 31-10-2006

Ingrediënten


500 gr magere runderlappen
500 gr aardappelen
2 uien
2 teentjes knoflook
1 rode paprika
1 blikje tomaatstukjes (netto 400 gr)
1 klein blikje tomatenpuree
2 gedroogde chilipepertjes
2 theelepels majoraan
2 theelepels karwijzaad
1/2 eetlepel paprikapoeder
3 vleesbouillontabletten
1 runderschenkel
zout, peper



Waarschijnlijk staat deze soep er al vele malen op.Maar ik zet hem er toch nog een keertje bij.Hij is ook zo lekker !!

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd het vlees in dobbelstenen.
Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes.
Snipper de ui en de teentjes knoflook.
Maak de paprika schoon en snijd deze in kleine stukjes.
Schep alle ingrediënten in een soeppan door elkaar en voeg 1 1/2 liter water
toe.
Breng het geheel op een zacht vuur langzaam aan de kook en laat de soep in ±
2 uur zachtjes gaar sudderen.
Verwijder de schenkel en breng de soep op smaak met zout en
peper.

Serveertip

Lekker met stokbrood.
Eet smakelijk.

Bron

Oostenrijk.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van will_s
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top