1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. tilapiafilet met driekleuren paprika-kaassaus

tilapiafilet met driekleuren paprika-kaassaus

  • , Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 30-10-2006

Ingrediënten 4 personen


4 tilapia filets
1 el.citroensap
1 el.viskruiden
4 el.vloeibare margarine
2 knoflooktenen uitgeperst
1 rode,1 gele en 1 groene parika in reepjes
1 doosje maggi kaassaus
2 el.fijngesneden bieslook.



Ik heb dit met kabeljauw gemaakt en was erg lekker.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Wrijf de vis in met citroensap en viskruiden.
verhit 3 el.margarine in een hapjespan en bak de filets in 8 a 10 min.mooi bruin en gaar,keer ze halverwege.
schep de knoflook en paprika reepjes door het bakvet en bak ze in 5 min.gaar.
bereid de kaassaus volgens de aanwijzingen op het pakje en roer de bieslook erdoor.
leg de tilapiafilets op 4 borden en schep de saus en parika erover.

Serveertip

Lekker met aardappelpuree en peultjes.

Bron

Maggi



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mijnkookhoekje


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mijnkookhoekje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top