1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Multi-culturele keuken
  5. Nagemaakte kreeft cocktail

Nagemaakte kreeft cocktail

  • Multi-cultureel, Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 27-10-2006

Ingrediënten 4 personen


VOOR VIS:
600 g kabeljauw gaar gekookt in groenten bouillon en gevlokt tot stukjes
kropsla
gekookte ei in plakjes
stukjes gevlokte vis
plakjes gekookte ei voor garnering
4 takjes peterselie voor garnering
4 plakjes citroen

VOOR COCKTAILSAUS:
slagroom (zonder suiker)
tomaten ketchup
mayonaise
mosterdpoeder
worcestersaus (paar druppels)
1 klein geraspt ui
zout
peper



Nagemaakte kreeft cocktail
Nagemaakte kreeft cocktail

Een typisch zuid afrikaans voorgerecht

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Meng cocktailsaus goed door elkaar.
2. Voer brede cocktailglas uit met slablad.
3. Doe er dan cocktailsaus op.
4. Doe nu de gevlokte vis op de cocktailsaus en weer erna cocktailsaus op vis.
5. Garneer met plakjes ei, vlokjes vis en toefje peterselie.
6. Doe aan de rand van de glas een plakje citroen.

Serveertip

Als variatie voor cocktail, kan ook een whisky saus gebruik worden.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van deonart


Reacties (18)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van deonart
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top