Thaise salade met rosbief, mango en komkommer

  • Thais, Voorgerecht
  • 10-20 min.
  • Thaise salade met rosbief, mango en komkommer

    Thaise salade met rosbief, mango en komkommer

    Thaise salade met rosbief, mango en komkommer

Deze heerlijke salade kregen we bij vrienden. Dit weekend direct zelf gemaakt als voorgerecht bij de Tilapiafilet-in-thaise-saus. Een succes!!!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
3 limoenen - 2 eetl Thaise vissaus - 2 theel suiker - 1 rode peper - 1 zakje waterkers of veldsla (75 gr) -
2 mango`s - 1 rode ui - 2 snackkomkommers (verkrijgbaar bij AH of in een Oosterse supermarkt) - 100 gram rosbief - 2 eetl pinda`s
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 215,73 kcal
Koolhydraten 29,36 g
Eiwitten 9,78 g
Vetten 5,24 g

Voorbereiding

Pers de limoenen uit. Maak de rode peper schoon, verwijder de pitjes en snij deze in kleine stukjes. Verwijder de dikke stelen van de waterkers of maak de veldsla schoon. Schil de mango`s en snij deze in smalle repen. Pel de ui en snij deze in dunne ringen. Was de snackkomkommers en snij deze in plakjes. Hak de pinda`s fijn.

Bereidingswijze

Dressing roeren van limoensap, vissaus, suiker en rode peper. Mangorepen, rode ui en komkommerplakjes met de dressing mengen. Waterkers over de borden verdelen. Mangomengsel erover verdelen. Rosbief erover verdelen. Bestrooien met gehakte pinda`s.

Bron

?? via een vriendin

Serveertip

Heel erg lekker bij mijn Tilapiafilet-in-thaise-saus

Dit recept is te vinden in:

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

pwiggers avatar

Doorsturen

Home Recepten