1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Goedkope en snelle keuken
  5. Fish `n `echte` chips

Fish `n `echte` chips

  • Goedkoop en snel, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 22-10-2006

Ingrediënten 4 personen


*4 grote vastkokende aardappelen *1 eetlepel boter *Zout *Peper *4 stukjes kabeljauw *1 theelepel paprikapoeder *4 eetlepels tartaarsaus


Verder heb je nodig


*Frituurpan
*Kaasschaaf


Fish `n `echte` chips
Fish `n `echte` chips

Bij deze fish n chips mag je de chips letterlijk nemen. De aardappelen worden in flinterdunne schijfjes gesneden en daarna gefrituurd waardoor het echte chips worden.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Schaaf de aardappel in flinterdunne schijfjes en frituur ze gedurende 3 min. Bak de vis in boter en breng op smaak met peper en zout. Bestuif de chipsmengeling lichtjes met paprikapoeder. Serveer er de gebakken kabeljauw met tartaarsaus bij.

Serveertip

Je kan de tartaarsaus ook zelf maken: meng 250 ml mayonaise met 1/2 bussel bieslook, 1/2 bussel peterselie, 1/2 bussel kervel, 1 fijngesneden augurk, kappertjes en 1 geplet hardgekookt eitje.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van yellybean


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van yellybean
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top