Stoofappels

  • Nederlands, Bijgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 22-10-2006

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 zoete appels (Dijkmans zoet)
  • 3 eetlepels olijfolie extra vièrge
  • 3 eetlepels vloeibare acacia honing
  • 4 takjes tijm
  • Boodschappen bestellen
    Benodigdheden
    appelboor, ovenschaal

    Bereidingswijze

    Verwarm de oven voor op 220°C.
    Schil de appels en boor de klokhuizen eruit.
    Zet de appels in een ovenschaal, schenk de olijfolie en de honing in de appelholtes en erover.
    Pluk de blaadjes van de tijm en bestrooi de appeltjes met de tijm of zet een takje tijm in de appel.
    Zet de appels 10 minuten middenin de oven.

    Serveertip

    Super de Boer

    Laatste reacties

    Er zijn nog geen reacties

    Bewaren in kookboek

    Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

    Over de plaatser

    Doorsturen

    Home Recepten