De allerlekkerste BROWNIES die er bestaan

  • Frans, Banket
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 17-10-2006

Dit is absoluut niet gelogen. Heb deze zaterdag bij een High Tea gemaakt. Heerlijk met nootjes en stukjes witte chocolade

Deel dit recept

Ingrediënten 20 personen
  • 140 gram boter
  • 100 gr walnoten fijngehakt
  • 75 gram witte chocolade in stukjes gehakt
  • 75 gr cacao poeder
  • 140 gr bloem
  • 4 eieren losgeklopt
  • 340 gr lichte bruine basterdsuiker
  • 1 tl vanille essance
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 170 graden

Bereidingswijze

Laat de boter smelten en afkoelen. Roer vervolgens alles door elkaar. Niet kloppen want anders wordt het een cake. Zelf heb ik ze in kleine vormpjes gedaan maar kan natuurlijk ook in een cakevorm. Als dit de oven in gaat zorg dat er folie over heen zit en de laatste 5/8 minuten dit er af halen. Bak de brownies in ca. 25 minuten. In een cakevorm 35-40 minuten.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

jeanne1964 avatar
jeanne1964 11-12-2011

hallo marianne, ik had dit recept al heel lang meegenomen maar pas afgelopen vrijdag gemaakt, en ze zijn heerlijk bedankt voor je recept groetjes jeanne

ArualB avatar
ArualB 27-10-2011

Die ga ik ook eens proberen. Bedankt. Groetjes, Laura

souvlaki avatar
souvlaki 27-10-2011

Hallo Marianne, ik heb het recept het affgelopen weekend gemaakt en het viel bij iedereen erg in de smaak! Ik had er als versiering nog een klein toefje slagroom op gedaan. Zag er prachtig uit, allemaalvan die kleine brownies!! Bedankt, Souvlaki

lucretiab avatar
lucretiab 26-07-2009

Hallo Marianne, ik heb je recept gisteren gemaakt met rietsuiker bij gebrek aan lichtbruine bastersuiker en in een ronde springvorm. De baktijd was hierdoor iets langer 50 minuten en 5 minuten zonder folie. Maar het is ontzettend lekker geworden. Hartelijk dank! Lucretia

mams2 avatar
mams2 18-01-2009

Best een lekker recept! Bedankt

missmyrna87 avatar
missmyrna87 12-11-2008

Hoi Marianne, Hoe bedoel je precies met dat folio erover? Wat voor foli moet het zijn? En wat is er mis met het niet gebruiken van foli? Alvast bedankt, Myrna

erikhot avatar
erikhot 17-02-2008

HET IS echt super lekker geworden! Dank je Erik

riny avatar
riny 17-02-2008

Hallo Marianne, IK heb deze brownies gisteren gemaakt. Viel erg in de smaak! Ik had de bovenkant nog versierd, door gesmolten witte chocolade in slierten eroverheen te trekken. Bedankt voor weer een lekker recept. Groetjes riny

nanettel avatar
nanettel 29-01-2008

mmm, hier gaan de kids van smullen,.. thanks

karinbocuce avatar
karinbocuce 28-11-2007

Dank je wel voor dit recept, die ik ga uitproberen, ziet er lekker uit!! groetjes Karin

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten