1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Franse keuken
  5. Clafoutis
  6. Clafoutis

Clafoutis

  • Frans, Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 17-10-2006

Ingrediënten


Een halve kilo kersen ,ontpit
legt ze op de bodem van een vlaaivorm.
Dan ga je een beslag roeren van:
- 6 volle lepels bloem
- 6 eetlepels suiker
- 1 zakje vanillesuiker
- 3 eieren
- 1 volle kop melk
- scheutje citroensap.



Frans nagerecht, kan ook 's-middags bij de thee of koffie.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Dit beslag over de kersen gieten en 45 - 60 minuten in de oven bakken op 200 graden.

Serveertip

Lauwwarm of koud serveren met een dot echte slagroom erop.Wijntip:een goed gekoelde zoete witte wijn.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ghislaine1941


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ghislaine1941
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top