Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Tulband
  4. tulband

tulband

Door: greetje5

  •  
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 15-10-2006

Ingrediënten 8 personen


250 gr boter
200 gr witte basterd suiker
1 zakje vanillesuiker
4 eieren
500 gr cakemeel
ongeveer 1/8 liter melk
300 gr rozijnen( witte)
1 borrelglas rum



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Rozijnen wassen. even drogen en dan met rum lekker in laten trekken.
Boter en suiker tot room roeren.
Bloem,eieren en melk na elkaar toevoegen.Steeds goed roeren.
het laatste de rozijnen. Zelf heb ik een Keukenmachine en gebruik dan de messen, waardoor de rozijnen stuk gaan.Je kan het ook met de garde doen, dan blijven de rozijnen heel.
Alles in de goed ingevette tulbandvorm doen en de vorm op rooster onder in de oven schuiven.
Baktijd ongeveer 70 min.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van greetje5
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top