pasta met gorgonzola en walnoten

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 15-10-2006

Lekker romig gerecht wat ook nog zo op tafel staat.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
  1. 450 gr.champignons
  2. 100 gr.walnoten
  3. plak gorgonzola dolce 48
  4. 3 tenen knoflook
  5. 1 sjalot
  6. scheutje kookroom
  7. zout en peper
  8. 1 el.olijfolie
  9. gehakte bladpeterselie
  10. 250 gr.penne of andere pasta
    Boodschappen bestellen

    Voorbereiding

    Snij de champignons aan plakjes,de sjalot fijnsnipperen,knoflook uitpersen,walnoten grofsnijden en roosteren in droge koekenpan.Randje van de kaas snijden.Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing.

    Bereidingswijze

    Olie in de pan sjalot en knoflook fruiten,champignons erbij.Gorgonzola in stukjes breken en laten smelten.Scheut kookroom erbij en op smaak maken met zout en peper.De gekookte pasta toevoegen en samen met de noten door de saus scheppen.Strooi er de peterselie over en serveer meteen.

    Serveertip

    Makkelijk voor meer personen te maken.Is ontstaan toen ik eigenlijk niet wist wat we zouden eten en keek wat ik nog had liggen.

    Laatste reacties

    Er zijn nog geen reacties

    Bewaren in kookboek

    Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

    Over de plaatser

    Doorsturen

    Home Recepten