1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Tilapia met geitenkaaskorst

Tilapia met geitenkaaskorst

Door: yellybean

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 13-10-2006

Ingrediënten 4 personen


*10 eetlepels parneermeel *100 gr Hollandse geitenkaas *1 half zakje verse peterselie *4 moten tilapiafilet *2 komkommers *1 rode ui *6 eetlepels vinaigrette limone *1 zakje pommes duchess


Verder heb je nodig


*keukenmachine *ovenschaal inhoud ca. 2 liter, ingevet *frituurpan

Tilapia met geitenkaaskorst
Tilapia met geitenkaaskorst

Bevat per eenpersoonsportie:
energie 520 kCal/eiwit 37 gr/vet 23 gr/koolhydraten 40 gr

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Oven voorverwarmen op 200C. Frituurpan op 180C. Kaas raspen. Peterselie fijnknippen. Parneermeel met kaas en peterselie mengen. Tilapia in ovenschaal leggen en met kaas-broodmengsel bestrooien. Tilapia in midden van oven in ca. 15 minuten gaar en bruin bakken. Pommes Duchesse in pan doen en op verpakking de tijd aanhouden. Komkommers schoonmaken, halveren en zaadlijsten verwijderen. Komkommers in plakjes snijden of schaven. Ui pellen en in ringen snijden. Komkommer en ui met dressing mengen. Tilapia met pommes duchesse en komkommersalade serveren.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van yellybean
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top