1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. bloemkoolovenschotel

bloemkoolovenschotel

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 12-10-2006

Ingrediënten 4 personen


1 bloemkool, 400 gr. gehakt, tomatenketchup, indiaase currypasta (pataks)kerriepoeder, aardappels, scheutje melk.



Heerlijke ovenschotel met pittige gehaktlaag

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bloemkoolroosjes niet te gaar koken. Gehakt rul bakken met flinke schep currypasta en wat ketchup en kerriepoeder. Aardappels koken en pureren. Bloemkool wat fijn maken en onderin een ovenschaal leggen, hierop het gehakt en als laatste de aardappelpuree. Eventeel wat vlokjes boter en paneermeel hierover. Daarna ong. 30 minuten in de oven op 200 graden.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mahoudt


Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mahoudt
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top