1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Franse keuken
  5. Kabeljauw
  6. Wokschotel van kabeljauw met mango

Wokschotel van kabeljauw met mango

  • Frans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 08-10-2006

Ingrediënten 4 personen


175 gr wortels 1 groene paprika, zaadlijsten verwijderd, in reepjes 1 rode ui, in ringen 1 rode paprika, zaadlijsten verwijderd in reepjes 1 pond kabeljauwfilet, zonder vel 1 rijpe mango 1 trl maizena 1 el sojasaus 1 dl tropisch vruchtensap 1 el limoensap 1 el fijngehakte koriander



EN zo op tafel!!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd de wortels met een scherp mes in lucifertjes Verhit de plantaardige olie in een voorverwarmde wok. Voeg ruim wortels en paprika€s toe en roerbak ze 5 minuten Snijd de kabeljauw met een scherp mes in blokjes. Schil de mango en snijd voorzichtige het vruchtvlees van de grote pit, Snijd vlees van de mango in reepjes. Doe de kabeljauw en mango in de wok roerbak het geheel nog 4-5 minuten tot de vis gaar is. Roer het gerecht niet teveel om, anders valt de vis uiteen. Meng maizena, sojasaus, vruchtensap en limoensap in een kommetjes. Giet dit mengsel in de wok en laat het geheel koken tot de saus bindt. Strooi er koriander over en serveer het gerecht direct.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top