1. Home
  2. Recepten
  3. Tussengerecht
  4. Mediterrane keuken
  5. Spaanse aardappelomelet

Spaanse aardappelomelet

Door: femke32

  • Mediterraan, Tussengerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 08-10-2006

Ingrediënten 4 personen


7a8 vastkokende aardappels (grote)
400 gram zalm in dunne plakjes
16 a 17 eieren (Heb je grote aardappels dan 16 eieren)
2 rode uien
olijfolie
zout en peper en voor de iets pittige onder ons kun je een klein spaanse pepertje erdoor heen snipperen



Deze aardappelomelet is zo klaar, De zalm en de rode ui zorgen voor een pittige smaak en is zo in 10 minuten op tafel gezet

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Schil de aardappels en snijd ze in dunne schijfjes.
snijd de uien in ringen en bak alles in een pan met olijfolie
Vermijd verbranding,Laat het geheel uitlekken in een zeef.
Kluts de eieren.Meng ze met de aardappel,de ui en zalm in een kom Breng op smaak met peper en zout. Verhit een scheutje olijf olie in een pan.Bak het mengsel op een zacht vuurtje
en leg voorzichtig op een bord plaats vervolgens de pan op het bord en draai de omelet kant omgekeerd in de pan
terecht en laat hem even aan die kant nog bakken

Serveertip

Lekker bij in frise salade melange met een beetje olijfolie en snufje zout en peper en azijn



Deel dit recept

Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van femke32
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top