Thaise bami

  • Slanke keuken, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 02-10-2006
  • Thaise bami

    Thaise bami

    Thaise bami

MET ROERBAKGROENTEN EN KIP.

EEN LEKKER SLANK HOOFDGERECHT.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
*250 gr. eiermie.
zout en peper.
1 limoen.
3 eetl. wokolie.
1 ui,gesnipperd.
500 gr. kipfilet,in kleine stukjes.
1 teentje knoflook,gesnipperd.
1 zak Thaise roerbakgroenten a 400 gr.( C1000).
100 gr. tauge.
2-3 eetl. sojasaus.
3 eetl. korinader,grof gesneden.
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 473,05 kcal
Koolhydraten 48,01 g
Eiwitten 40,24 g
Vetten 11,28 g
Benodigdheden
wok

Voorbereiding

Bereid de mie volgens de gebruiksaanwijzing.
Boen de limoen schoon, rasp de groene schil dun af en pers de vrucht uit.

Bereidingswijze

Verhit de olie in de wok en roerbak de ui met de knoflook en de kip 5 min. op hoog vuur.
Voeg de roerbakgroenten toe en bak ze al omscheppend beetgaar.
Schep de mie,de tauge,de limoenrasp en het sap,de sojasaus en peper en zout naar smaak erdoor en roerbak alles totdat de mie goed warm is.
Bestrooi met koriander.

Bron

C1000

Serveertip

Lekker met een komkommersalade.

Laatste reacties

harmony avatar
harmony 04-10-2006

Lekker, groet Monique

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten