1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Franse keuken
  5. Gratin van wijngaardslakken op provençaalse wijze

Gratin van wijngaardslakken op provençaalse wijze

Door: marcdepester

  • Frans, Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 25-09-2006

Ingrediënten 1 personen


-6 tal escargots
-1 doosje gepelde tomaten of 5 vers gepelde tomaten
-10 blaadjes basilicum
-suiker, peper en zout
-2 teentjes lookpuree
-20 g gruyere kaas
-1 versnipperde ui



Makkelijk, lekker en snel voorgerecht

Ontdek meer:

Voorbereiding

-Kook de tomaten met de look, suiker, peper en zout.
-Snij de basilicum in stukjes met de ui en meng dit er ook door.

Bereidingswijze

-Leg de wijngaardslakken in een schoteltje, tomaten erop en afwerken met de gruyere kaas en gratineren in de hete oven

Serveertip

Meteen serveren



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top