1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Gemberkoekjes a la Reinie

Gemberkoekjes a la Reinie

Door: jummy

  • Nederlands, Banket
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 21-09-2006

Ingrediënten


150 gr. zelfrijzend bakmeel
75 gr. witte basterdsuiker
100 gr. roomboter of bertolli ongezouten
gemberbolletjes op sap, in dunne plakjes gesneden



Alsof ze zo van de banketbakker komen!

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Deeg maken met meel, suiker en boter. Tot een rol vormen en enige tijd laten rusten in de ijskast. Oven voorverwarmen op 175 graden. Deegrol in plakjes snijden en elk plakje beleggen met stukje gember (of hazelnoot, amandel oid). 20 a 30 minuten bakken in de oven. Laat de koekjes niet te donker worden!



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jummy
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top