Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Mediterrane keuken
  5. Mediterraan vispannetje

Mediterraan vispannetje

Door: defrens

  • Mediterraan Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 21-09-2006

Ingrediënten 4 personen


2 eetlepels olijfolie;
1 pak Italiaanse roerbakgroentemix (400 g);
1 pak tomatenblokjes (met knoflook, 390 g);
500 g zeewolffilet, in grove stukken;
4 eetlepels verse peterselie, gesneden



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verhit de olijfolie in een Braadpan en bak de groenten 3 minuten. Voeg de tomatenblokjes en 200 ml water toe. Voeg zout en peper naar smaak toe en breng het geheel op matig vuur aan de kook. Bestrooi de zeewolffilet met zout en peper. Leg de vis in de saus en stoof hem met de deksel schuin op de pan in 6-8 minuten zachtjes gaar. Schep het gerecht in kommen en bestrooi met de peterselie. Lekker met stevige hompen maïsbrood.

Serveertip

Tip
Vervang de groentemix door een gesnipperde grote ui en een rode paprika in stukjes. Bevat per eenpersoonsportie
energie 275 kCal - eiwit 34 g
vet 12 g - koolhydraten 9 g

Bron

AllerHande Jul 2006



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van defrens
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top