1. Home
  2. Recepten
  3. Thaise keuken
  4. Viscurry

Viscurry

  • Thais,
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 20-09-2006

Ingrediënten 4 personen


500 gram visfilet (neem zelf 2 flinke ponen, niet gefileerd)

3 teentjes gesnipperde knoflook

2 gesnipperde uien

2 eetlepels fijngehakte peterselie

2 eetllepels Arachideolie

Zout

1 theelepel kurkuma

1 eetlepel droge geraspte kokos

1 theelepel masala (of wat chinees 5 kruidenpoeder)

½ theelepel chilipoeder of ½ eetlepel chilisaus

2 tomaten in blokjes gesneden

1 eetlepel limoensap



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De ui, knoflook en peterselie licht fruiten.

Wat zout toevoegen, vervolgens de chilipoeder, de kurkuma, de kokos, de garam masala toevoegen en goed door elkaar roeren. 5 minuten laten stoven.

De tomaat toevoegen en laten stoven tot ze zacht is.

Op smaak brengen met limoensap en nog 5 minuten laten stoven.

De vis droogdeppen, licht zouten en rondom even aanbakken in de saus.

Vervolgens afdekken en 10 minuten laten sudderen. Af en toe de vis draaien.

Lekker bij Viëtnamese nasi

Bron

M'n vader



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van denbraber


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van denbraber
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top