1. Home
  2. Recepten
  3. Groente
  4. Bloemkool
  5. Bloemkool nasi
  6. Vietnamese nasi

Vietnamese nasi

  • Thais,
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 20-09-2006

Ingrediënten 4 personen


1 flinke kop rijst, koken.

1 teentje knoflook

1 ei

1 ui

1 flinke tomaat

150 gram bloemkoolroosjes

150 gram broccoli

100 gram Chinese kool of paksoi

1 eetlepel vissaus

1 eetlepel garanlensaus

1 rood pepertje

Een paar takjes verse koriander



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De ui en de knoflook snipperen en fruiten.

Het ei kloppen en bakken; zodra het gaar is in stukjes snijden.

De vissaus en de garnalensaus toevoegen, eventueel met nog wat water. De ui hierin een minuut of 5 laten sudderen.

De tomaat in stukjes snijden en toevoegen. Het gesneden ei erdoor scheppen. De bloemkool en de broccoli door het uimengsel scheppen en af en toe omscheppen bijna beetgaar laten sudderen. De in reepjes gesnden Chinese kool toevoegen. Het in ringetjes gesnden peprtje toevoegen. Het geheel beetgaar laten worden. Eventueel nog wat vissaus naar smaak toevoegen.

De rijst er door scheppen.

Garneren met wat korianderblaadjes

Dit recept is te vinden in:

Bron

M'n vader



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van denbraber


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van denbraber
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top