Vietnamese nasi

  • Thais,
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 20-09-2006

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 flinke kop rijst, koken.

1 teentje knoflook

1 ei

1 ui

1 flinke tomaat

150 gram bloemkoolroosjes

150 gram broccoli

100 gram Chinese kool of paksoi

1 eetlepel vissaus

1 eetlepel garanlensaus

1 rood pepertje

Een paar takjes verse koriander

Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

De ui en de knoflook snipperen en fruiten.

Het ei kloppen en bakken; zodra het gaar is in stukjes snijden.

De vissaus en de garnalensaus toevoegen, eventueel met nog wat water. De ui hierin een minuut of 5 laten sudderen.

De tomaat in stukjes snijden en toevoegen. Het gesneden ei erdoor scheppen. De bloemkool en de broccoli door het uimengsel scheppen en af en toe omscheppen bijna beetgaar laten sudderen. De in reepjes gesnden Chinese kool toevoegen. Het in ringetjes gesnden peprtje toevoegen. Het geheel beetgaar laten worden. Eventueel nog wat vissaus naar smaak toevoegen.

De rijst er door scheppen.

Garneren met wat korianderblaadjes

Bron

m'n vader

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten