1. Home
  2. Recepten
  3. Tussengerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Fettuccine
  6. Fettuccine met salie

Fettuccine met salie

Door: menge161

  • Italiaans, Tussengerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 17-09-2006

Ingrediënten 4 personen


Een pak verse fettuccine (AH)
1 teentje knoflook, uit de knijper
6 blaadjes salie, in reepjes geknipt
100 gram niet gezoute boter
zout, peper
100 gram Parmezaanse kaas



Leker als primmo piatto, deze simpel te bereiden verse pasta met salieboter

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de pasta volgens aanwijzingen op de verpakking al dente. Smelt intussen de boter en voeg de in reepjes gesneden salieblaadjes toe en knijp de knoflook erboven uit. Maak op smaak met zout en peper.
Meng de pasta met de saus en de helft van de Parmezaanse kaas en doe over in een voorverwarmde dekschaal. Geef de rest van de kaas er apart bij.

Serveertip

Lekker met Chianti.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van menge161
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top