Amuse van Roomkaas met zalm, pijnboompitten en honing

  • Frans, Borrelhapje
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 13-09-2006

Een geweldige amuse waar je vrienden nog eens voor terug willen komen. De combinatie van de kaas, noten en honing is geweldig.
<?center>

Deel dit recept

Ingrediënten 30 personen
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Zet de gelatine in koud water. Maak de pijnboompitten en gerookte zalm zeer fijn(houd ca 30 pijnboompitjes apart). Klop de slagroom stijf. Meng de roomkaas, zalm, pijnboompitjes, slagroom, honing en basilicum en voeg de gelantine toe die 15 sec. in de magnetron gaat.Meng nogmaals goed. Doe dit mengsel in een spuitzak en spuit er mooie amuses van. Steek op iedere amuse een pijnboompitje en leg er een klein stukje bieslook op.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

gernimmas avatar
gernimmas 24-01-2012

lijkt me erg lekker, maar inderdaad gaat de gelatine alleen in de magnetron? Gerda

kookted avatar
kookted 05-12-2009

Ik ga het proberen. Dank je voor het recept. Ted

smartha avatar
smartha 28-09-2009

Hoi Marianne, ik neem dit recept mee,en ga dit zeker eens proberen. Groetjes Martha

iverwoerd1 avatar
iverwoerd1 12-08-2009

Dit lijkt miij superlekker. Ik vraag me alleen af of je de gelantine dus apart in de magnetron moet doen en dan bij de massa voegen, of alles bijelkaar in de magnetron (lijkt me niet) en op hoeveel watt? 600 of meer? ik wil het a.s. zaterdag voor een feestje maken dus wie kan me helpen?

nell4ever avatar
nell4ever 12-08-2009

Erg lekker en goed te maken maar ik zie niet helemaal hoe de gelatine iets moet toevoegen. Als de slagroom goed stijf is blijft het toch een goede stevige massa? Groetjes Nell.

smartha avatar
smartha 11-08-2009

Hoi Marianne,ook deze in mijn kookboek gezet [voor je het weet is het weer kerst] Ik ben al een beetje aan het vooruit kijken Bedankt groetjes Martha

fitness_chickie avatar
fitness_chickie 16-06-2009

Ik ga hem mijn gasten voorzetten, lijkt me namelijk HEERLIJK! Gabrielle

49frederique avatar
49frederique 25-04-2009

dank je

kimsy0807 avatar
kimsy0807 27-01-2009

en jawel! hij was erg lekker en werd goed ontvangen aan tafel! dankjewel

kimsy0807 avatar
kimsy0807 22-01-2009

ik ga hem zaterdag maken, ik laat het weten wat ik ervan vind (al kan ik me niet anders voorstellen dat dat het lekker is!!)

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten