Amuse van Roomkaas met zalm, pijnboompitten en honing
- Frans, Borrelhapje
- 20-30 min.
Een geweldige amuse waar je vrienden nog eens voor terug willen komen. De combinatie van de kaas, noten en honing is geweldig.
<?center>
Ingrediënten 30 recipe.people
200 gram roomkaas 100 gram gerookte zalm 40 gram pijnboompitten geroosterd 1 el honing 4 blaadjes gelatine basilicum fijngemaakt 100 ml slagroom stijf geklopt beetje bieslookBereidingswijze
Zet de gelatine in koud water. Maak de pijnboompitten en gerookte zalm zeer fijn(houd ca 30 pijnboompitjes apart). Klop de slagroom stijf. Meng de roomkaas, zalm, pijnboompitjes, slagroom, honing en basilicum en voeg de gelantine toe die 15 sec. in de magnetron gaat.Meng nogmaals goed. Doe dit mengsel in een spuitzak en spuit er mooie amuses van. Steek op iedere amuse een pijnboompitje en leg er een klein stukje bieslook op.