Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Franse keuken
  4. Amuse van Roomkaas met zalm, pijnboompitten en honing

Amuse van Roomkaas met zalm, pijnboompitten en honing

Door: marianneoud

  • Frans
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 13-09-2006

Ingrediënten 30 personen


200 gram roomkaas 100 gram gerookte zalm 40 gram pijnboompitten geroosterd 1 el honing 4 blaadjes gelatine basilicum fijngemaakt 100 ml slagroom stijf geklopt beetje bieslook



Een geweldige amuse waar je vrienden nog eens voor terug willen komen. De combinatie van de kaas, noten en honing is geweldig.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Zet de gelatine in koud water. Maak de pijnboompitten en gerookte zalm zeer fijn(houd ca 30 pijnboompitjes apart). Klop de slagroom stijf. Meng de roomkaas, zalm, pijnboompitjes, slagroom, honing en basilicum en voeg de gelantine toe die 15 sec. in de magnetron gaat.Meng nogmaals goed. Doe dit mengsel in een spuitzak en spuit er mooie amuses van. Steek op iedere amuse een pijnboompitje en leg er een klein stukje bieslook op.



Deel dit recept

Reacties (32)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top