Een geweldige amuse waar je vrienden nog eens voor terug willen komen. De combinatie van de kaas, noten en honing is geweldig.
Zet de gelatine in koud water. Maak de pijnboompitten en gerookte zalm zeer fijn(houd ca 30 pijnboompitjes apart). Klop de slagroom stijf. Meng de roomkaas, zalm, pijnboompitjes, slagroom, honing en basilicum en voeg de gelantine toe die 15 sec. in de magnetron gaat.Meng nogmaals goed. Doe dit mengsel in een spuitzak en spuit er mooie amuses van. Steek op iedere amuse een pijnboompitje en leg er een klein stukje bieslook op.
gernimmas 24-01-2012
lijkt me erg lekker, maar inderdaad gaat de gelatine alleen in de magnetron?
Gerda
kookted 05-12-2009
Ik ga het proberen.
Dank je voor het recept.
Ted
smartha 28-09-2009
Hoi Marianne, ik neem dit recept mee,en ga dit zeker eens proberen.
Groetjes Martha
iverwoerd1 12-08-2009
Dit lijkt miij superlekker. Ik vraag me alleen af of je de gelantine dus apart in de magnetron moet doen en dan bij de massa voegen, of alles bijelkaar in de magnetron (lijkt me niet) en op hoeveel watt? 600 of meer? ik wil het a.s. zaterdag voor een feestje maken dus wie kan me helpen?
nell4ever 12-08-2009
Erg lekker en goed te maken maar ik zie niet helemaal hoe de gelatine iets moet toevoegen. Als de slagroom goed stijf is blijft het toch een goede stevige massa?
Groetjes Nell.