1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Spaanse keuken
  5. Aioli
  6. patatas al horno con aioli suave

patatas al horno con aioli suave

  • Spaans, Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 13-09-2006

Ingrediënten


De hoeveelheden naar eigen inzicht: aardappelen*verse tijm,basilicum,peterselie en wat boter, 2 geblancheerde knoflooktenen,1 eigeel en 100cc olijfolie.



Las een oude HP/DE TIJD door zie ik daar ineens een receptje staan dat ik afgelopen juli in Santiago de Compostela gegeten heb bij Toni Vicente (topkokkin) !!! Een patat met combi. Voorgerecht/bijgerecht.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijd dunne schijfjes aardappel (ongeschild).De plakjes moeten ongeveer 1 tot 2 millimeter dik/dun zijn.Strooi er fijngehakte tijm,basilicum, peterselie en wat klontjes boter over.Laat in een oven van 180gr. gaar en knapperig worden.Dat lukt het beste op een stuk bakpapier.Ondertussen:Klop de knoflooktenen,het eigeel en de olijfolie samen tot een homogene massa.Ruige klodder over de patatas (smijten) en smullen maar !!!



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van adelheid


Reacties (4)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van adelheid
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top