aardappeltaart met geitenkaas

  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 11-09-2006

Dit moet je proeven, heerlijk en een makkelijk
recept.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 kg. aardappelen,3 eetlepels olijfolie, 1 grote ui, 2 theel.gedroogde tijm, 3 eieren, 125ml. slagroom,150gr. salami,150gr.zachte geitenkaas.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
oven, taartvorm van 26cm.

Voorbereiding

oven voorverwarmen op 200gr. aardappelen schillen en in blokjes snijden, ui snipperen, salami in blokjes snijden.

Bereidingswijze

Aardappelen in weinig water met wat zout in 10 min. beetgaar koken.Laat ze in een vergiet uitlekken. Verhit de olijfolie in een pan en fruit de ui met de tijm zachtjes aan. Klop in een kom de eieren met de slagroom los. Schep de aardappelblokjes, salami het uimengsel en een derde van de geitenkaas erdoor. Schep het mengsel in een ingevette lage taartvorm van 26cm. Verdeel de rest van de geitenkaas erover. Bak de taart onderin de oven in 25-30 minuten goudbruin en gaar.

Serveertip

Lekker met een gemengde rucolasalade. En drink er een lichte rode wijn erbij.

Eet smakelijk!!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten