1. Home
  2. Recepten
  3. Iraanse keuken
  4. Khaviar

Khaviar

  • Iraans, Feestmaaltijd
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 09-09-2006

Ingrediënten


* 200 grams fijne kaviaar
* zoute crackers
* 1 kleine ui
* 1 tl verse limoensap
* 50 grams verse peterselieblaadjes
* roomboter (naar behoefte)



Zo eten de Iraniërs kaviaar!De Iraanse kaviaar van de Kaspische zee is bijna zeker de best verkrijgbare.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Schil en hak ui heel fijn. Was en pureer peterselie heel fijn. Voeg kaviaar, ui en peterselie samen en het goed door elkaar.

Bereidingswijze

Indien je ongezouten crackers verkies is het taak om wat zeezout aan het kaviaarmengsel toe te voegen. gebruiken unsalted crackers.

Serveertip

Indien gewenst, smeer een beetje roomboter op elke cracker en schep royaal het mengsel er op.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van googoosh


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van googoosh
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top