1. Home
  2. Recepten
  3. Iraanse keuken
  4. Naan-o-Paneer-o-Sabzi

Naan-o-Paneer-o-Sabzi

Door: googoosh

  • Iraans, Lunch/Brunch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 09-09-2006

Ingrediënten


1 Iraans of Arabisch dun, plat brood *
400 gram feta
Bosje peterselie * bosje koriander * bosje lenteui



Ik heb me er rond aan gegeten, samen met de nodige kopjes zoete thee

Ontdek meer:

Voorbereiding

Week feta kaas ( niet te zacht laten worden) in koud water voor ongeveer 10-15 minuten, en neem het uit het water.
Iraans of het midden-oosten brood wordt gebakken in breede en lange dunne sloffen. Warm is dit brood het lekkerste, maar warm het nooit te lang in de oven op anders droogt het uit.

Bereidingswijze

Was de kruiden met koud water en sla droog. Snijd lente uien in 4-5 cm stukken en de peterselie en koriander in kleine stukken. Dien op met brood en feta kaas.

Serveertip

Scheur een klein stuk brood af, plaats een stuk feta kaas, wat kruiden in het midden en sla het brood om.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van googoosh
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top