Naan-o-Paneer-o-Sabzi

  • Iraans, Lunch/Brunch
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 09-09-2006

Ik heb me er rond aan gegeten, samen met de nodige kopjes zoete thee

Deel dit recept

Ingrediënten
1 Iraans of Arabisch dun, plat brood *
400 gram feta
Bosje peterselie * bosje koriander * bosje lenteui
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Week feta kaas ( niet te zacht laten worden) in koud water voor ongeveer 10-15 minuten, en neem het uit het water.
Iraans of het midden-oosten brood wordt gebakken in breede en lange dunne sloffen. Warm is dit brood het lekkerste, maar warm het nooit te lang in de oven op anders droogt het uit.

Bereidingswijze

Was de kruiden met koud water en sla droog. Snijd lente uien in 4-5 cm stukken en de peterselie en koriander in kleine stukken. Dien op met brood en feta kaas.

Serveertip

Scheur een klein stuk brood af, plaats een stuk feta kaas, wat kruiden in het midden en sla het brood om.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten