1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Mediterrane keuken
  5. Pikante chutney.

Pikante chutney.

Door: bezemsteeltje

  • Mediterraan, Bijgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 08-09-2006

Ingrediënten


300 gram geschilde aubergine-1zoete appel-1 ui-100gram rozijnen-300gram rietsuiker-1rood pepertje-2knoflookteentjes-2kruidnagels-1koffielepel geraspte gemberwortel-1/2 liter appelazijn.


Verder heb je nodig


-mes-grote kookpan-schone bokalen.


Lekker experimenteren.

Ontdek meer:

Voorbereiding

-Schil de aubergine,de appel en de ui en snij in stukjes.
-Pel de knoflook .

Bereidingswijze

-Doe dit alles samen met de rozijnen-suiker-het pepertje-de knoflookteentjes-kruidnagels en de gemberwortel in een grote kookpan.
-Schenk er de appelazijn bij en laat 1 uur heel zachtjes sudderen.
-Schep in schone bokalen .
-Bewaar de chutney donker en koel.

Serveertip

-Lekker bij vlees en vis.
-Bron;Libel.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bezemsteeltje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top