Zuurkool Hapjes
- Fusion, Voorgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op 06-09-2006
Knapperig, fris en pittig!
Voorbereiding
oven voorverwarmen op 210C
Bereidingswijze
knip de filovellen vierkant(als ze dat niet zijn), neem steeds een vel tegelijk, bestrijk met olijfolie, leg in het midden een eetlepel goed uitgeknepen zuurkool, bestrooi met kerriepoeder( of colombo) en leg er een plakje munsterkaas op. vouw de punten naar het midden op de vulling, zodat het vel een kleiner vierkant vormt, bestrijk met een beetje olie en herhaal het vouwen nog 2 keer. bakken in oven, 15 min ongeveer.
Serveertip
lekker als voorgerecht met bv. gebakken appelschijven , kleine pakketjes maken als borrelhapje kan natuurlijk ook. warm serveren! TIP:
Vervang om te varieren de kaas en de kerrie door oude komijne kaas
Laatste reacties
Dit moet wel zoooo lekker zijn een gerechtje met zuurkool, kaas en kerrie ik moet dit wel meenemen. Bedankt, groetjes, Margrit
Niet alleen je toetjes zijn goed. Deze neem ik weer mee.