Zuurkool Hapjes

  • Fusion, Voorgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 06-09-2006
  • Zuurkool Hapjes

    Zuurkool Hapjes

    Zuurkool Hapjes

Knapperig, fris en pittig!

Deel dit recept

Ingrediënten
filovellen, zuurkool, munsterkaas, kerriepoeder, olijfolie
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

oven voorverwarmen op 210C

Bereidingswijze

knip de filovellen vierkant(als ze dat niet zijn), neem steeds een vel tegelijk, bestrijk met olijfolie, leg in het midden een eetlepel goed uitgeknepen zuurkool, bestrooi met kerriepoeder( of colombo) en leg er een plakje munsterkaas op. vouw de punten naar het midden op de vulling, zodat het vel een kleiner vierkant vormt, bestrijk met een beetje olie en herhaal het vouwen nog 2 keer. bakken in oven, 15 min ongeveer.

Serveertip

lekker als voorgerecht met bv. gebakken appelschijven , kleine pakketjes maken als borrelhapje kan natuurlijk ook. warm serveren! TIP:
Vervang om te varieren de kaas en de kerrie door oude komijne kaas

Laatste reacties

rmdelvoie avatar
rmdelvoie 16-09-2013

Dit moet wel zoooo lekker zijn een gerechtje met zuurkool, kaas en kerrie ik moet dit wel meenemen. Bedankt, groetjes, Margrit

sjakkus avatar
sjakkus 07-09-2006

Niet alleen je toetjes zijn goed. Deze neem ik weer mee.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten