Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Tartaar met gebakken ei

Tartaar met gebakken ei

Door: brando70

  • Nederlands
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 04-09-2006

Ingrediënten 4 personen


400 gram gehakte lendebiefstuk * 4 eieren * peper * zout * boter.



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kruid de fijngehakte lendebiefstuk met peper en zout en maak er vier tartaarjes van. Bak deze in de hete boter snel aan beide kanten bruin, het vlees moet binnenin nog rood zijn. Bak in de Koekenpan de eieren en leg er een op elke tartaar. Giet de braadboter eronheen.

Serveertip

Lekker bij de warem lunch.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van brando70
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top