1. Home
  2. Recepten
  3. Tropische garnalen-kreeftsalade

Tropische garnalen-kreeftsalade

  •  , Salade
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 04-09-2006

Ingrediënten 4 personen


450 g gekookte garnalen, 2x150 g kreeft (uit blik) afgegoten en in stukjes van 1 cm,1 verse mango in blikjes, 1/2 gesnipperde ui, 1 groene paprika in dunne reepjes, 100 g selderrij in dunne reepjes, 225 g blikjes ananas, 100 ml yoghurt, 100 ml zure room,100 ml verse sinaasappelsap, 1 el verse limoensap, 2 tl geraspte gemberwortel.



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Doe de garnalen, kreeft, mango, paprika, ui, selderij en ananas in een kom en zet die in de koelkast. Meng in een kommetje yoghurt, zure room,sinaasappelsap, limoensap en gember. Leg de blaadjes sla op een schaal en daarop de gekoelde garnalen, fruit en groente. Giet de deressing over de salade.
Garneer met de plakjes mango.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van eoliveira


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van eoliveira
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top