Lunch wrap

  • Goedkoop en snel, Lunch/Brunch
  • 10-20 min.

Lekkere frisse lunch wrap of als hapje bij een feestje

Deel dit recept

Ingrediënten
deegwraps, frisse bieslookroomkaas(AH), rauwe ham, pijnboompitjes, sla, komkommer en tomaat.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

even de pijnboompitten lichtbruin bakken in een koekepan. Dan zijn ze een stuk lekkerder.

Bereidingswijze

Leg een wrap op een snijplank. besmeer deze geheel met roomkaas. leg in het midden van de wrap in de breedte 1 of 2 plakjes rauwe ham. sprekkel een paar pijnboompitjes eroverheen. Leg daarboven op een paar stukjes sla, een paar stukjes komkommer en halve plakjes tomaat. Rol de wrap strak op.

Serveertip

Heerlijk als lunch of op een hete zomeravond als je geen zin hebt om te koken. Of lekker hapje bij de BBQ of als high-tea variant. verzin het maar.
Ik zelf maak deze rollen altijd op mijn verjaardag. Dan snij ik de rol in hapklare stukjes en met prikkers zet ik ze op tafel. Ik hou nooit over!!!

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

mevrveeken avatar

Doorsturen

Home Recepten