Lunch wrap
- Goedkoop en snel, Lunch/Brunch
- 10-20 min.
Lekkere frisse lunch wrap of als hapje bij een feestje
Voorbereiding
even de pijnboompitten lichtbruin bakken in een koekepan. Dan zijn ze een stuk lekkerder.
Bereidingswijze
Leg een wrap op een snijplank. besmeer deze geheel met roomkaas. leg in het midden van de wrap in de breedte 1 of 2 plakjes rauwe ham. sprekkel een paar pijnboompitjes eroverheen. Leg daarboven op een paar stukjes sla, een paar stukjes komkommer en halve plakjes tomaat. Rol de wrap strak op.
Serveertip
Heerlijk als lunch of op een hete zomeravond als je geen zin hebt om te koken. Of lekker hapje bij de BBQ of als high-tea variant. verzin het maar.
Ik zelf maak deze rollen altijd op mijn verjaardag. Dan snij ik de rol in hapklare stukjes en met prikkers zet ik ze op tafel. Ik hou nooit over!!!