zalm in bladerdeeg

  • Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • zalm in bladerdeeg

    Zalm in bladerdeeg

    Zalm in bladerdeeg

  • zalm in bladerdeeg

    Zalm in bladerdeeg

    Zalm in bladerdeeg

  • zalm in bladerdeeg

    Zalm in bladerdeeg

    Zalm in bladerdeeg

simpel,maar erg lekker.Het recept heb ik van een collega van mijn dochter

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
1pakje diepvries zalm(bijv.2 moten samen 250 gram )4plakjes bladerdeeg en een bakje boursinachtige kaas.(kan heel goed met de Val Blanc van de Aldi)dit geld ook voor de zalm hoor
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 241,70 kcal
Koolhydraten 13,50 g
Eiwitten 16,56 g
Vetten 13,34 g

Voorbereiding

Oven voorverwarmen op 200 graden

Bereidingswijze

De zalm door midden snijden zodat je 4 stukken krijgt.(de zalm moet dan wel bevroren zijn)De zalmstukken bestrijken met de kaas.Bladerdeegplakjes er omheen vouwen.
het geheel ongeveer 25 minuten bakken in de oven.Eventueel het deeg bestrijken met een losgeklopt ei,voor de kleur,maar hoeft niet

Serveertip

Lekker met gebakken aardappels en een salade of boontjes.Mijn dochter en ik eten het ook gewoon bij een "kale"pasta.Tagiatelle ofzo.(mijn man is meer zo'n iemand van wat een boer niet kent......)

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

oplaat avatar

Doorsturen

Home Recepten