1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Zalm
  5. zalm in bladerdeeg

zalm in bladerdeeg

Door: oplaat

  • , Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 03-09-2006

Ingrediënten 4 personen


1pakje diepvries zalm(bijv.2 moten samen 250 gram )4plakjes bladerdeeg en een bakje boursinachtige kaas.(kan heel goed met de Val Blanc van de Aldi)dit geld ook voor de zalm hoor


zalm in bladerdeeg
zalm in bladerdeeg
zalm in bladerdeeg
zalm in bladerdeeg
zalm in bladerdeeg
zalm in bladerdeeg
zalm in bladerdeeg
zalm in bladerdeeg

Simpel,maar erg lekker.Het recept heb ik van een collega van mijn dochter

Ontdek meer:

Voorbereiding

Oven voorverwarmen op 200 graden

Bereidingswijze

De zalm door midden snijden zodat je 4 stukken krijgt.(de zalm moet dan wel bevroren zijn)De zalmstukken bestrijken met de kaas.Bladerdeegplakjes er omheen vouwen.
het geheel ongeveer 25 minuten bakken in de oven.Eventueel het deeg bestrijken met een losgeklopt ei,voor de kleur,maar hoeft niet

Serveertip

Lekker met gebakken aardappels en een salade of boontjes.Mijn dochter en ik eten het ook gewoon bij een "kale"pasta.Tagiatelle ofzo.(mijn man is meer zo'n iemand van wat een boer niet kent......)



Deel dit recept

Reacties (7)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van oplaat
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top