Broodje met vis en roerei (aalborger smorrebrod)

  • Multi-cultureel, Lunch/Brunch
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 02-09-2006

lekkere broodje met vis en roerei met verse groene tuinkruiden

Deel dit recept

Ingrediënten 1 persoon
2 eieren
1/2 e gemende groene kruiden, fijn
snufje zout
snufje witte peper
1+1/2 e boter
sneetje bruin vloerbrood
1 blad gewassen en uitgelekt kropsla
65 g gerookte paling, ontveld en van graad gehaald
1 dunne plak gerookte zalm
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Klop eieren met groene kruiden, zout en peper.
2. Smelt één eetlepel boter in koekenpan, voeg eieren toe en laat deze op laag vuur tot roerei stollen.
3. Laat roerei iets afkoelen.
4. Besmeer het brood met de overgebleven boter en leg het slablad erop en snijd de brood door.
5. Verdeel het afgekoelde roerei over de twee brood helften.
6. Leg stukjes vis op roerei op een halve broodje. 7. Rol de zalm op en leg op andere broodje.

Serveertip

Als variatie kunt u ook andere soorten gerookte vis gebruiken.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

gerdabril avatar
gerdabril 23-02-2008

lijkt me lekker

will_s avatar
will_s 02-09-2006

Heerlijk Deon !!! Groetjes Willeke.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten