Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Multi-culturele keuken
  5. GESTOOFDE RUNDERLAPJES MET MOSTERD

GESTOOFDE RUNDERLAPJES MET MOSTERD

Door: deonart

  • Multi-cultureel, Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 30-08-2006

Ingrediënten 4 personen


600 g braadlappen met wat doorregend vet erin, in 4 delen verdeeld - 3 tomaten uit blik in stukken - 1 e mosterd - 1 vol t zout - 1/4 t peper - 60 g boter of margarine - 1 laurierblaar in stukke - 2 uien, fijn - 3 wortels in schuine plakken van 1 cm. dik gesneden - 3 e rode wijnazijn - 1/2 t tijm (afhangende van de sterkte van geur van tijm)


GESTOOFDE RUNDERLAPJES MET MOSTERD
GESTOOFDE RUNDERLAPJES MET MOSTERD

Goedkoop en héérlijk gerecht vooral nu dat het weer veranderen

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Vrijft het vlees in met zout en peper en dan bestrijken met mosterd. 2. Bak riblappen in koekepan bruin in margarine en erna ze in stoofpan leggen. 3. Bak zachtjes in overgebleven braadvet de ui en wortelen aan voor zo 3 min. 4. Voeg overige ingred?enten toe en breng aan koken. 5. Voeg bij riblappen en stoof tot gaar in ongeveer 2+1/2 uur. Voeg wat kookwater bij als vocht te weinig raak.

Serveertip




Lekker met aardappelen of rijst.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van deonart
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top