1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. Junior hamburgers

Junior hamburgers

Door: marcdepester

  • Belgisch, Lunch/Brunch
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 29-08-2006

Ingrediënten 4 personen


-8 schijfjes tomaten

-4 sesambroodjes voor hamburgers

-4 hamburgers van puur rundvlees

-4 schijfjes kaas van het type raclette of gouda

-8 schijfjes zoetzure augurken

-8 soeplepels ketchup







Lekkere smeuige hamburgers, in het bijzonder voor de kids

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

-Verwarm de oven voor op 180 C
-Bak de hamburgers 3 tot 4 minuten aan elke zijde in een pan met antikleeflaag.
-Bestrooi de hamburgers met zout en peper.
-Snij de broodjes in twee.
-Leg een schijfje tomaat op een half broodje, doe er ketchup op en bedek het met een hamburger, een plakje kaas en een tweede schijfje tomaat.
-Werk het geheel af met twee schijfjes augurk en ketchup.
-Leg er de andere helft van het broodje op en druk het geheel lichtjes aan. .

Bereidingswijze

Leg de hamburgers 5 minuten in de voorverwarmde oven, zodat de kaas begint te smelten

Serveertip

Dien onmiddellijk op.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top