1. Home
  2. Recepten
  3. Turkse keuken
  4. Gegrilde Siskebab van gehakt.

Gegrilde Siskebab van gehakt.

  • Turks,
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 23-08-2006

Ingrediënten 4 personen


* 500 gr. rundergehakt.
1 teentje knoflook (geperst).
2 takjes peterselie,fijngehakt.
1 theel. paprikapoeder.
3 eetl.paneermeel..
150 gr, feta, in blokjes (ca. 16 blokjes).
2 eetl. olie.
snufje zout.
snufje vers gemalen peper.


Verder heb je nodig


8 spiezen.


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Kneed in een kom het gehakt met knoflook,peterselie, paneermeel,paprikapoeder,zout en peper goed dor elkaar.
Verdeel het gehakt in 8 gelijke delen.
Rijg aan elke spies 2 blokjes feta.
Vorm van 1 deel gehakt met natte handen een gehaktworst van 15 cm. om een spies met feta.
Maak op deze wijze ook de andere gehaktspiesen.
Bestrijk de spiesen met de olie.

Bereidingswijze

Grill de spiesen op de BBQ. aan beide zijden goudbruin en gaar.

Serveertip

Lekker met Turks brood of zilvervliesrijst en boerensalade met tomaat,komkommer en uienringen.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ge_hakt_recepten


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ge_hakt_recepten
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top