SHRIMP-DIP

  • Amerikaans, Borrelhapje
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 21-08-2006

Amerikaans recept, bij de borrel, als voorgerecht, buffetgerecht of lunchgerecht, altijd raak!
Ook kinderen zijn er dol op.
Als je dit eenmaal geproefd hebt, ga je het gegarandeerd vaker maken !

Deel dit recept

Ingrediënten
200 g KIRI (of verse roomkaas), 1 bakje cottage cheese, 100 g mayonaise, 100g gepelde garnalen, 1 stengel bleekselderij, 1/2 groene paprika, 1 ui, 1/2 theelepel tabasco, 1 eetlepel citroensap, zout naar smaak.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
keukenmachine

Bereidingswijze

hak selderij, paprika en ui heel fijn.(machinaal) snijd de garnalen in stukjes. meng alle ingredienten.

Serveertip

serveren met rauwkost: reepjes komkommer, bleekselderij, wortel, radijsjes, bloemkoolroosjes, courgette etc. of crackers,chips, stokbrood,.....

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

alidada avatar
alidada 17-05-2009

Nou het schijnt plotseling mogelijk te zijn om toch hier foto``s te plaatsen dus doe ik dit bij deze! Even een aanvulling op vorige week. De volgende keer maak ik het met jouw ingrediënten Nelly want alhoewel de smaak uitstekend was vond ik het wat slap. (dat had je al voorspeld) Maar er bleef helemaal niets over dus de gasten vonden het duidelijk erg lekker! [br] [img]http://images.smulweb.nl/leden/alidada/shrimp-dip psp.jpg[/img] [br] groetjes, Lousie

alidada avatar
alidada 09-05-2009

De Shrimp-dip heb ik dus gemaakt en er een foto van gemaakt de foto kan ik niet hier plaatsen dus zal hem in je gastenboek zetten. Het bakje staat in de koelkast, ik ben benieuwd of het inderdaad een nachtje kan staan want nu morgenochtend om 6 uur de dip te maken zie ik niet zo zitten!! (we moeten al heel vroeg op Schiphol zijn om onze kleindochter af te halen).De smaak is echt heel lekker. Ik heb gebruikt; ipv tabasco (had ik niet meer) chilipoeder en gemalen chilipeper uit de molen en wat vers gemalen witte peper. 100 gram magere smeerkaas. 100 gram Monchou, bakje cottage cheese light, 100 gr remia friteslijn (bevat per el 15 cal.) En lekkere verse roze garnaaltjes die ik niet gesneden heb want ze waren al lekker klein. Ik zal dit beslist meer gaan maken en ik ben er zeker van dat de gasten die morgen op het feestje van onze kleindochter komen het ook lekker vinden. Bedankt voor dit heerlijke recept. Groetjes, Louise

irmaduijk avatar
irmaduijk 02-05-2009

vandaag gemaakt voor verjaardag, mijn gasten waren er over te spreken, heb zelfs mijn moeder een gedeelte mee naar huis gegeven zo lekker vond ze het, zelf vond ik het ook goed smaken alleen de kaassmaak vond ik een beetje te, de ingredienten waren perfect, de combinatie ervan bedoel ik, ben blij dat ik het heb uit geprobeerd.

anne. avatar
anne. 29-04-2009

Hier ook in bijzonder goede aarde gevallen. Komt dus weer op het menu!

alidada avatar
alidada 27-04-2009

Jouw vergeten recept wordt nu duidelijk net meer vergeten Nelly. Ik heb het ook meegenomen, dank je wel voor dit recept. Groetjes, Louise

bezemsteeltje avatar
bezemsteeltje 19-04-2009

Hoi. Heb deze saus gisteren gemaakt.Heb wel de garnalen eruit gelaten omdat we met vegetariers zaten.. Wil dit recept 5 sterren geven,en de complementen van de eters. Heel lekker, en ik zal dit zeker vaker gaan maken.,met garnalen dan. Bedankt en groetjes,Lut.

adeline43 avatar
adeline43 16-04-2009

lijkt mij heerlijk voor een borrelavond,neem het mee.Gr. Adeline

pwiggers avatar
pwiggers 15-04-2009

Hoi Nelly, Ga dit zeker maken. Dit weekend heb ik gasten die geen vis lusten. Het weekend daarop komt dit zeker aan bod. Krijg ik een weekje 5 logees. Je hoort van me. Groet, Petra

bezemsteeltje avatar
bezemsteeltje 15-04-2009

Hoi. Ziet er geweldig uit!Ga dit snel eens uitproberen en aan mijn gasten voorzetten... Bedankt en groetjes,Lut.

ecureuil avatar
ecureuil 14-04-2009

Dit recept heeft niets met pizza te maken hoor, maar blijkbaar vindt de keizer het lekker?

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten